lauantai 14. maaliskuuta 2020

Ruskossa

Kävimme tänään Ruskossa laskettelemassa . Siellä oli paljon väkeä. Söimme ensin  grillidogit. Aurinko paistoi täydeltä terältä ja nyt meillä oli laskettelulasit . Viikko sitten silmiäni särki. Laskimme vain seitsemän mäkeä , koska jonotukseen meni paljon aikaa.


Koronavirustapaukset ovat taas lisääntyneet ja koronavirustartunnan kuulemma voi saada missä tahansa. Kuulun riskiryhmään. Välillä tulee sellainen olo, että hyvä on , eiköhän tämä ole tässä. Yleensäkin tämä elämä on melko raskas episodi.

Osakkeet ovat laskeneet paljon ja tuossa aamulla ajattelin , että myyn kaikki pois. Pakko yrittää pelastaa. Tämmöstä tilannettahan ei ole ollut sitten espanjantaudin jälkeen, koska nyt Suomessakin kuolee kymmeniä tuhansia. Jos elää, niin sitten niitä voi ostaa takaisin. Kun tauti laantuu, niin pörssit kasvaa taas moninkertaiseksi. Rasittava edes koko perintö, koska jouduin maksamaan vaan isot perintöverot, kun pörssi oli silloin korkeimmillaan. Olen tässä vähän muuttanut asenteita, että luovutan lapsille rahaa, koska en ite sitä loppujen käytä.

Kun katsoo televisiota, niin kyllä huomaa, että nuo hilpeät ilottelut on kuvattu aikaisemmin.

Tietysti teen kaikki varotoimet, mutta välillä tuntuu , että tähän väsyy.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti