sunnuntai 22. maaliskuuta 2020

Poikkeustila 5. päivä

Nyt on täysi paniikki päällä. Mulla on ainakin sellainen fiilis, että uusi Espanjantauti on päällä. Suomalaiset ovat paniikissa ja ryntäävät Lappiin. Siellä on vain 13 tehohoitoyksikköä. Suomessa on vielä ravintolat auki ja hiihtokeskukset perjantaihin asti. Kyllä se virus on varmaankin jo levinnyt. Niin ainakin väitetään joissain julkaisuissa, että vaikka kuin rajoitettaisi liikkumista , niin se virus leviää. Kuolleita on nyt 13671  maailmassa. Voihan niitä olla enemmänkin

Kävin eilen koiran kanssa lenkillä 3 kertaa. Tänään olen käynyt yhden kerran . Imuroin kolme huonetta. Riina laittoi tiskit koneeseen. Olen myös harjoitellut viululla. Harjoittelen kappaleen ja julkaisen sen sitten You Tubessa. Riinan kanssa tein kolmoisasemaharjoitusta ja soitimme Bachia.


Aasialaiseen  v. 1950-luvulla kuoli 1-4 miljoonaa. Silloin maapallon väestö oli alle 4 miljardia.

Olin hetken poissa tästä koneelta ja nyt kuolleita on  13683.  Kymmenen minuutin aikana kuoli 12 henkilöä koronaan.


Illalla nyt tässä koneella. Katsoin uutisia. Helvetti on irti nyt. Saksassa rajoitetaan tapaamiset kahteen henkilöön. Nyt kuolleita on 14600. Muutamassa tunnissa on kuollut tuhat.  Suomessa on nyt yli 600 todettua tartuntaa. Tehohoidossa on 12 henkilöä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti