perjantai 13. maaliskuuta 2020

Paniikkia

Tänään on satanut lunta. Kävin koiran kanssa lenkillä ja oli hyvin hiljaista. Eurooppa on nyt koronaviruksen keskus . Suomessa on 130 todettua tapausta. Mediassa on täysi paniikki päällä. Kävin äsken Pateniemen Lidlissä ja siellä oli osat hyllyistä ihan tyhjillään. Siellä ei ollut yhtään maitoa eikä juuri mitään lihatuotteita. Leivät oli aika lopussa. Riina toi tänään koulusta kassillisen leipiä. Myyjät sanoi, että tavaraa hankitaan lisää, eikä se lopu. Aivan älytöntä tuommoinen panikointi. Kyllä on haavoittuvaista.

Lenninsiivestä tuli viestiä, että  esitykset pidettäisi syksyllä. Pitää tietysti saada ne pääsylipputulot, mikä on ihan ymmärrettävää.  Mielestäni on kuitenkin aika raskasta vetää nuo näytökset, mutta nuoremmille on varmaan helpompaa. Nyt kun Valve on tyhjillään, niin sinne mahtuu äidit ja tyttäret.Oli vähän niin kuin vitsi, mutta sitten vain viikko viikolta on lähestytty pahimpia skenarioita. Mitä opimme tästä ? No, ei mitään.

Nyt on talvisodan loppumisen 80-vuotispäivä.

Eilen katsoi jotain ajankohtaisohjelmaa. Siellä oli presidentti ja muita politiikkoja. Nyt näkui eräänlaista talvisodan henkeä, että tästä selvitään.

Joissakin talousuutisissa sanotaan, että tulee lama tai jotain. Joissakin on sitten ihan levolliset näkymät. Koronatartunta on kuitenkin riskiryhmille vaarallinen, yli  80-ja 90-vuotiaille. Italiassa on kuollut  1266 koronavirukseen , enimmäkseen vanhuksia.

Joissakin maissa on suljettu koulut, mutta Suomessa ei ainakaan vielä.

Koronavirukseen on nyt kuollut 5123.


Pörssi heiluu ihan minne sattuu paniikissa.  Se mua ehkä eniten huolestuttaa, olen vielä sen verran toiveikas,en nyt kuole. Sehän on hyvä merkki. Aion noudattaa suunnitelmaani ja katotaan nyt, mitä tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti