sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Poikkeustila 12. päivä--koronavirus leviää

Tänään on ollut aurinkoista tai puolipilvistä. Olen käynyt tänään kolme kertaa koiran kanssa ulkona.

Olen soittanut myös viulua . Tein videoon Youtubeen : Bachin Largo, joka on Suzuki violin book 8:ssa . En tiedä, miksi se on niin arvioitu vaikeaksi, olen soittanut sitä monta vuotta sitten.  En tiedä , mistä se Largo on peräisin.

Kokeilin pari päivää sitten viuluuni pikavirittimiä, niin ääni huononi paljon. Noissa aikaisemmissa viuluissa pikavirittimet eivät juuri ole aiheuttaneet äänen muutosta.
Mitäpä sitä voi enää tehdä muuta, kuin soittaa viulua ikään kuin Titanicin uppoamishetkellä ? En pysty keskittymään muuhun. Viulunsoittoon kyllä voin, ja sehän on se pelastus nyt vaikeina aikoina.

Aki kävi täällä. Hän sanoi ,ettei hänellä ole mitään koronavirusta.

Maailma on kyllä mennyt nyt sekaisin. Maailma on nyt pysäytetty. USA:ssa tulee kuolemaan 200 000. Espanjassa ja Italiassa kuolee noin 1000 päivässä. Kuolleet ovat enimmäkseen yli 80 v.  Kuinka kauanhan maailmaa pidetään suljettuna ? Sen voi politikot ratkaista. On tämäkin ahdistavaa, vaikka ei täällä Pateniemessä huomaa sitä maailman sulkemista. Oulun keskustahan on yhtä suljetun oloinen aina, oli koronavirusta tai ei. Ennen siellä kulki autot ja oli asutun näköinen. Nyt on paljon tyhjiä liiketiloja, niin kuin korona olisi korjannut satoa jo vuosia sitten.


koronavirustilanne:  33636 kuolleita.

Suomessa on kuollut 11 henkilöä.

Kiinassa Wuhan on jo avattu koronasulusta.

Toteutuuko tässä nyt Karman laki?








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti