maanantai 16. maaliskuuta 2020

Aurinko paistaa

Nyt on aivan poikkeuksellinen tilanne . Tällainen tilanne on ollut silloin espanjantaudin aikaan. Nyt kuolleita on 6684.  Suomessa on tartuntoja 244.  Oulun yliopistossa on etätyöskentelyä.
Vein tänään Riinan koululle ja hänelläkin alkoi kahden viikon etätyöskentelyjakso.

Pörssissä on hirveä paniikki. Varmaan tullaan vielä alas ja paljon. Ite olen myynyt kaiken, että siitä vaan. Turskaa tuli , mutta metsärahoista ei mene veroa, eikä vuokratuloista. Tai tulee palautusta.

Nyt voi sitten mennä laskettelemaan, kun on luntakin. Hissiin pitää mennä yksin tai saman perheenjäsenen kanssa. Viulua voi myös soittaa.





 Kohta alkaa  tiedotustilaisuus:

Suomi sulkee rajansa. Kaikki tilaisuudet perutaan ja yli kymmenen henkilön kokoontumiset kielletään. Suomi ottaa rajut toimenpiteet käyttöön . Tartuntoja ei enää lasketa, koska niitä on niin paljon. Kuitenkin ajankohtaisohjelmien perusteella tuli sellainen olo , että kaikki on kuitenkin hallinnassa. Pitää pysyä kotona enemmän.

Koronavirus tarttuu suun , nenän ja silmien kautta. Kädet pitää pestä hyvin. Ei saa räplätä naamaansa. Virus menee kehkoihin ja tunkeutuu epiteeliin ja  kudossolut halkeavat.Keuhkoihin syntyy tulehdus,  jonka voittaa omin voimin tai ei. Kroppa on jo aika saastunut, ennen kuin oireita ilmenee.  Jos et parane ajoissa, niin keukojen hapenottokyky huononee radikaalisti.  Nuoriakin on joutunut tehohoitoon. Siis, älä vähättele koronavirusepidemiaa.


Koronavirukseen on nyt kuollut 7127 henkilöä, elikä 500 enemmän kuin päivällä . Kuolemat ovat rajusti lisääntyneet. Italiassa ja Espanjassa on paljon tartuntoja . Paljonkohan tuolla Venäjällä on ?

Koskaan ei ole ollut tällaista. Pelottava tilanne.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti