tiistai 24. maaliskuuta 2020

Poikkeustila 7. päivä-ravintolat kiinni

Tänään on ollut aika rauhallista. Kävin koiran kanssa ulkona aika myöhään.

Olen myös soittanut viulua.  Nyt on aikaa soittaa viulua, niin kuin on toki tähänkin asti ollut. Nyt on ihan kuin kesälomalla. Riina on tosi hyvin oppinut viululäksyn. Riinassa on aina ollut ainesta hyväksi viulistiksi. Viime syksyllä ne viulutunnit meni ihme jahkailuun, mutta nyt meillä menee hyvin.
Minäkin opin nopeasti.

Ravintolat suljetaan nyt. Uusimaakin voidaan sulkea. Mielestäni Suomi on jo saastunut, koska kymmeniä tuhansia taudin kantajia on mennyt mökeilleen muualle maahan.  Ulkonaliikkumiskieltoakin voidaan harkita. Olisivat totelleet ajoissa.  Kunnon sakot auttaisi varmaan. Sitten uutisiin, että poliisi on sakottanut monia . Eihän pysäköintisakkojakaan oteta tuosta vaan.

Onkohan nyt ihan luonto puuttunut peliin ? Suomessa on jo 10 teholla.  Onkohan ne jotain 95 v ?   Koko maailma menee ,tai on mennyt sekaisin.

Espanjassa on nyt paljon kuolemia . Jostakin vanhainkodeista on löytynyt kuolleita. Kyllä varmaan kaikenlaisia lieveilmiöitä yhteiskunnassa nyt tulee.

Uutisissa ilmoitettiin nyt , että poikkeustila kestää toukokuun loppuun asti. Kuolleita on maailmassa nyt 18675.

Ei tässä tosiaankaan mitään erityistä  tapahdu tässä kotona. Elämäni on samanlaista kuin ennenkin. Onneksi mulla on tuo viulunsoitto, niin sehän se pitää hengissä.  Viulunsoitto vaatii niin suurta keskittymistä, ettei silloin voi ajatella mitään muuta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti