tiistai 22. maaliskuuta 2022

Keväistä

 Sää on ollut lämmin . Teillä on kuraa ja loskaa ja aurinko paistaa. Ukrainan sota jatkuu edelleen. Mariupol on pommitettu kokonaan ja ihmisiä on loukussa siellä kaupungin pommisuojissa. Aikooko nuo ryssät möykyttää koko Ukrainan maan tasalle ? Mitä sellaisesta on hyötyä ?Mitä se sillä Ukrainalla tekee, kun se on  pelkkä pölykasa sitten?  Pitääkö jonkun ukon saada vain tahtonsa läpi?>Maailma pelkää sodan leviämistä. Siihen ydinaseen käyttöön en usko, koska sillä henkilöllä on perillisiä. Siinä suhteessa ei ole Hitler. Se päätti päivänsä bunkkerissa.

Nyt on täällä Suomessakin sodanuhka. Nyt on todettu selvästi, että Venäjän mielistelu saa loppua. Natoon liittymisen ajankohdasta keskustellaan. Tilasin itse sellaisen hätäradion. Nyt ensimmäiseksi varaututaan kyberuhkiin ja muuhun hybridivaikuttamiseen. Venäjä yrittää tehdä kaikenlaista pirruutta esim. internetin välityksellä.

Jos vaikka sähköt menis poikki, niin meillä on tuo takka tässä huoneessa ja autotallissa on yksi seinällinen halkoja. Jos on talvi, vettä voi sulata lumesta ja kesällä   hakea Kuivasjärvestä. 

Mun eräällä pojalla on korona, mutta se on mennyt jo ohi. Kahdella pojalla on ollut korona. Korona leviää edelleen, mutta nyt sen leviäminen ei ole enää niin esillä uutisoinnissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti