keskiviikko 16. maaliskuuta 2022

Tapahtumia

 Nyt on ollut lämmintä ja aurinkoista. Osa pojista on käynyt täällä. Nyt heistä eräällä on koronavirustartunta. Toisessa oli ja se tauti parani ja nyt on toisessa. Rokotukset ovat kyllä kunnossa.

Masentava Ukrainaan hyökkäys jatkuu. Mulla ainakin meni usko ihmiseen lopullisesti.Tästä ei kyllä ikinä toivu. Lopun elämää on varmasti tämä sota mielessä. Kyllästyttää tämä tämmönen elämä. Pakko se on kuitenkin yrittää jaksaa. Kun kirjoitin sen kirjani toisesta maailmansodasta, niin siihen meni pari vuotta , kun sen sitten lopulta julkaisin, niin siinäkin se sota pyöri päässäni.

Vodkan voimallako ne pommittaa naisia ja lapsia ? Kiinalta pitää kerjätä ruokaa. Sotakassa on mennyt huvijahteihin. Ei voi pöljempää ukkoa olla . Jossain pakkomielteessä se on. Lännen olisi jo aikaisemmin pitänyt pistää kuriin se ukko.  Nyt se ukko pitäisi saada oikeuteen sotarikoksista, myös aiemmista sotarikoksista.

Nyt Suomessa keskustellaan Venäjän uhasta tosissaan. Natoon haluaa liittyä suurin osa kansalaisista. Kyllästyttää tuo Venäjän pelko. Liittymisellä tuntuu olevan kiire , ettei se ryssä kerkeä tänne hyökätä. Natoon liittymisellä on myös taloudellinen puoli , että Suomeen uskalletaan sijoittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti