sunnuntai 6. maaliskuuta 2022

Missä mennään ?

 Sää on ollut lämmin. Ei ole siis ollut paljoa pakkasta. Kävimme eilen katsomassa uuden Batman-elokuvan. En tiennyt , että minun pitää mennä katsomaan se. Se elokuva oli kolmen tunnin mittainen. Ensin tuntui , etten jaksa istua paikallaan, mutta sitten aloin jotenkin nuokkumaan siinä paikallaan , niin siinä se aika sitten meni.

Niinistö ja Biden tapasivat perjantaina. Käsittääkseni siinä lisättiin yhteistyötä Ruotsin, USA:n ja Suomen välille. Jostain netistä luin, että jotain muitakin maita voi olla siinä. Em. toimenpiteillä turvataan tie ennen Natoa, jos Venäjän agressio lisääntyy yhtäkkiä. USA.lla kuulemma on omat intressinsä siinä, jos Kiina laajenee, kun Venäjä romahtaa. Kaikenlaisia spekulaatioita on tuolla netissä. Kuitenkin pitää varovaisesti edetä, että Ukrainan sota ei eskaloidu.  Nato ei sotilaallisesti puutu Ukrainan sotaan. Venäjä kuitenkin jatkaa sotaa ja pommittaa siviilikohteita. Mediassa on kuvia , että kaupungit pommitetaan maan tasalle. Mariupolissa ei ole enää vettä,ruokaa eikä sähköä.  Ei mua enää niin kauhistuta, kun Suomen ja ( maailman) turvallisuutta on alettu takaamaan lisää.

Kirjaani Viestimies on alettu mainostaa kirjasivustoilla. Se kirja pitäisi saada äänikirjaksi ja kääntää englanniksi. Ihmettelen kyllä, miten jaksoin yrittää sen kirjan kanssa. Sen kirjoittaminen alkoi onnettomasta välikohtauksesta tuolla Facebookissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti