perjantai 4. maaliskuuta 2022

Hampurilaisella

 Ikävää, kun elämä meni pirstaleiseksi tuon Ukrainaan hyökkäämisen takia. Sitten tunnen syyllisyyttä siitä, että ukrainalaiset kärsivät enemmän. Ei kai kukaan normaali voi olla reagoimatta tuohon kaikkeen järkytyksellä. Tämä on valtava trauma , josta selviämiseen menee aikaa, myös henkilökohtaisella tavalla.

Nyt Venäjällä otetaan joki uusi poikkeustila , että  mielenosoitukset kielletään ja heille negatiivisesta  uutisointi voi joutua vankilaan. Tuo em. ei varmaan pitkälle johda, siinähän kansa alkaa hermostua vielä enemmän.

Raaistunut voimankäyttö pelottaa. Venäläiset ovat vallanneet erään ydinvoimalan ja siellä ydinvoimalassa on syttynyt tulipalo, mutta se on saatu sammutettua.

Pörssit ovat laskeneet hurjasti. Ulkomaiset yhtiöt eivät uskalla enää sijottaa Suomeen tulevaisuudessa, jos ei jotain korjausliikkeitä tehdä , liitytä Natoon.

Kävimme tänään koko perheellä syömässä Roosterissa. Keskustelimme tästä tilanteesta. Mullakin silmät aukesi sen Trumpin suhteen, että se olisi vienyt USA:n pois Natosta ym.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti