tiistai 8. maaliskuuta 2022

Tapahtumia

 Nyt on ollut hieman pakkasta. Kävin tänään  luistelemassa.  Luistelin vain eteenpäin , koska jalalla ei voi tehdä tietynlaista kiertoliikettä. Oikeassa jalassa oleva kantapää kipu on hävinnyt kokonaan. Sitten vasenpaan jalkaan tuli tuo vääntymä, kun kaaduin luistinradalla. Ei taida tänä keväänä kunnolla parantua.

Soitin viulua ja soitan varmaan Tubeen noita Mozartin Vieniläissonaatteja. Soitan ne siten kuin osaan. Kuuntelen Tubesta, miten ne soitetaan.

Uutisista tulee koko ajan tietoja Ukrainan sodasta. Venäjä moukuroi kaupunkeja välittämättä siviilien kohtalosta. Miten voi tuommosta julmuutta olla taas? Suomessa uskalletaan tunnustaa, että Venäjä on pelottava. Olen ollut sitä mieltä aina. Kaikki muu on teeskentelyä. Suomalaiset ovat teeskennelleet toisesta maailmansodasta lähtien. Olisi kiva tietää , millainen tämä maa olisi ilman tuota pelon aiheuttajaa? 

Olin yllättynyt, että suomalaiset päättäjät tarttuivat heti asiaan ja alkoivat järjestellä Suomen puolustusta. Olin todella positiivisesti yllättänyt. Löytyy puolustustahtoa. Suomessa on miljoona armeija, joten tänne ei niin vaan hyökätä. Pidä se mielessäsi. Sitten uskoisin, että Venäjä ei aloita ydinsotaa, ihan yksinkertaisesta syystä , että sotapäälliköllä on omia lapsia ja siten tuskin haluaa kuitenkaan tuhota sen takia maailmaa. Ei kai bunkkerissa voi loppuelämäänsä viettää. Maailma yrittää estää sodan leviämisen. Siinä on pakko onnistua.

Osa pojista kävi täällä tänään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti