perjantai 1. huhtikuuta 2022

Sää viileää

 Sää on ollut nyt kylmää vuodenaikaansa nähden. Brutaali hyökkäys Ukrainaan jatkuu edelleen.Venäjä valehtelee koko ajan kaikesta. Siviiliuhrien määrä kasvaa rajusti, kun sivilikohteita pommitetaan. Uutiskuvissa näkyy niitä ruumispusseja esim. Mariupolista. 

Nyt on Suomessakin ruvettu puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä. Suojelupoliisi sanoin , että Venäjä on uhka numero yksi Suomelle. Ennen on sanottu , että Venäjä on yksi haaste Suomelle, mutta nyt sanotaan sanalla uhka ja Venäjä on vielä uhka numero yksi. Enpä olisi tuollaista keskustelua uskonut kuulevani. Nyt siihen on jollain tavalla tottunut , koska uhka syveni noin kuukausi sitten.

Natohakemus jätetään nyt kesäkuussa. Naton kannatus on lisääntynyt paljon, nyt  kun naamiot on riisuttu. Jotku suomettuneet vielä valittavat, että pitäisi olla puolueeton , niin sitten Venäjä on tyytyväinen. Eihän siinä mikään auta , kun Venäjään ei voi luottaa missään. 

Tänään on alkanut sairaanhoitajien lakko.  Heillä on liian suuret vaatimukset. Onkohan ukrainalaisissa pakolaisissa sairaanhoitajia?

Nyt  maksetaan maataloudelle tukea , että maa olisi omavarainen. Ruoan hinta tulee nousemaan.

Olen harjoitellut Mozartin Vieniläissonaatteja ja lähettänyt Tubeen kaksi kappaletta. Soitin toisen sonaatin osat kerralla. Voi sanoa oikeastaa, että löysin nyt Mozartin ja tilasin Mozartin viulusonaattien nuotit ( noin 20 kpl). Olen harjoitellut myös Bachia ja kohta voin soittaa Bachin Double Preston, josta olen puhunut aiemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti