keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Pientä viljelmää

Tänään on taas ollut kylmä ja tuulinen sää, noin kymmenen astetta lämmintä on ollut. Yölläkin on hallanvaara ja mansikat piti peittää yöksi jollakin suojaharsolla.  Mansikoissa on jo pieniä raakileita ja koko ajan pukkaa uutta pientä raakiletta. Ensi yöksikin piti laittaa harso mansikoiden päälle.
Jaakko oli tänään täällä sulkapallovuoron päätteeksi.
Meillä on joskus ollut jotain perunamaata tuossa takapihalla , mutta silloin ei ostettu uutta multaa. En muista, miten niiden perunoiden viljely onnistui. Olen koko ajan luullut , ettei täällä kasva mikään, mutta se on vain johtunut siitä, ettei ole ollut kunnon multaa pellossa.
Riina ja minä kävimme tänään Easyfitissä ( kuntosali ). Ensin kävelin ja juoksin juoksumatolla ja sitten tein niillä laitteilla sarjoja. Olimme kuntosalilla noin tunti viisitoista minuttia. Kyllähän mulla selvästikin on hyvä lihaskunto tanssin pohjalta. Ostamme kesäaikaan kausikortit.  Saa nyt nähdä , onko huomenna lihakset kipeät. Treeni vastasi noin yhtä balettituntia fyysisesti, mutta  ei muuten. Tanssitunneilla on taiteellisempi ote ja ryhmässä  tekeminen  oleellista.




Kuva: Mansikan kukka ja raakileita








Kuva :  Mansikan raakileita





Kuva:  Lehtisalaatin taimia  



Kuva: Mansikkamaan suojaus hallan varalta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti