maanantai 4. kesäkuuta 2018

Juhla



KUVA:Ylioppilas
( jotenkin tämä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa )



Lauantaina oli Akin lakkiaiset . Sää oli niin aurinkoinen ja lämmin. Juhla alkoi Pateniemen lukiossa klo 11.00. Aki sai Lions-Clubin stipendin fysiikan kirjoitusten perusteella. Stipendejä jaettiin paljon.
Meillä oli kaksi kakkua, toinen Kuivaksen Leipomosta ja toinen oli Riinan tekemä. Sitten oli vielä kaksi pientä voileipäkakkua. Ostimme myös shampanjaa. Iltapäivällä menimme Haraldiin syömään. Ruoka oli hyvää , mutta kakkuannosten jälkeen ei ruokaa jaksanut syödä paljoa, vaikka siihen oli lupa.
Pojat menivät sitten illalla vielä juhlimaan. Otin ylioppilaskuvat tuossa omalla pihalla. Jos niistä tulee hyvät, niin ei mennä erikseen kuvaamoon.
Aki oli koko päivän melko hämmästyneen oloinen sillai positiivisella tavalla. En ole koskaan nähnyt häntä  sellaisena. Mielestäni on jännää myös se , että vaikka lukuaineet olivat hyviä ( ei kaikki ) niin taideaineet kuten , musiikki ja kuvaamataito olivat yhdeksän. Liikunta oli myös yhdeksän.
Rehtorin puhe oli aika jännä, siinä oli laulujen sanoja , kuten Eppu Normaalia: Linnun radan laidalla.
Akin kaveriporukka on ollut koossa ensimmäisestä luokasta lähtien. Muistan, kun niitä koulukavereita alkoi käydä meillä silloin 2006 ja nyt näin heidät sitten lakkiaisissa, istuimme ihan toisessa rivissä.
Tänään on sitten sää kylmentynyt taas, kun on kesäkuu. Kävin tänään Riinan kanssa katsastusasemalla hakemassa ilmoitusosan yhteen asuntovaunuun. Sitten menimme Puuiloon ja ostin 270 cm pitkät airot.  Tänään on ollut älyttömän kova tuuli, nyt on vissiin tyyntynyt.
Aki ja Raimo ovat koonneet tänään pingispöytää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti