perjantai 15. kesäkuuta 2018

Matkasuunnitelmia

Varasimme tänään matkan Rhodokselle. Olen käynyt siellä 2009. Lento  on suoraan  Oulusta Rhodokselle. Jotenkin kiva mennä tuttuun paikkaan.  Varasimme matkan kolmelle.
Sää on ollut lämmin, mutta tuuli tekee ilmasta viileän. Raivasin tänään oksat pois. Karsin oksaleikkurilla oksat pois ja rungoista ajattelin tehdä sellaisen aitaelementin. Kastelin myös nurmikkoa.
Olen harjoitellut sitä Tshaikovskin etydiä. Siinä on muutama vaikea kohta, mutta eiköhän se melodia ala olla jo selvillä.
Kävin tänään labrassa ja sokeri oli koholla ( sokerirasitus). Pitkäsokeri  ja paastosokeri olivat normaali. Soitin sitten terveydenhoitajalle ja sitten Omahoidosta voin lukea , mitä tapahtuu seuraavaksi. Hoitaja sanoi, että tilanne ei ole mikään katastrofaalinen. Kyllähän joudun aloittamaan lääkityksen , luulen niin, ainakin joksiki aikaa. Positiivista on kuitenkin se , että paino on laskenut . Kyllä se paino tässä pikkuhiljaa laskee, mutta ei taida poistaa sairauksia, kun sukurasitettakin on. Niin ja ikääkin on, vaikka minusta tuntuu kuin olisin vasta 20-30v. Ajankulun huomaa siitä, mitä muille tapahtuu, mutta oma henk. koht. olotila on nuori.
Huomenna lähdemme sitten viemään sitä Päijän venettä sinne Sirniöön.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti