tiistai 19. kesäkuuta 2018

Sadetta

Sää muuttui sateeksi.  Ei kai siitä juhannuksestakaan  oikein mitään tule, jos sää on näin huono. menin kuitenkin sadetakki päällä laittamaan pehmusteen altaaseen.
Kävin Riinan kanssa Easyfitissä iltapäivällä. Kyllä siinä ihan hyvä treeni tulee, kun käy melkein kaikki laitteet läpi. Teen kevyillä painoilla useita toistoja. Easyfitissä olisi laihdutusryhmiä ja personaltreinereitä.
Juhannuksena mennään Sirniöön. Käydään sitten Kuusijärvellä ongella "uudella " veneellä. Rantaa on tarkoitus niittää viikatteella.  Se on kyllä aika työlästä.
Ostin Lidl:stä sellaisen jousiammunta setin .
Sirniössä on eräs naapuri nyt kuollut. En tiedä paljonko, tässä blogissa voi puhua kuolemasta, kun se on niin tabu aihe. Yleensäkin puhun asioista laidasta laitaan. Nykyään ei edes sanota , että kuollut , vaan se on jokin nukkunut , tai poistunut tai jotain. Sirniössä aina analysoitiin sitä kuolemaa, että nyt on 30-luvulla syntyneet menossa jne.
Liityin Facessa johonkin 60-luvulla syntyneitten blogiin ja siihen tulee aivan älytön päivityksiä. Jotenkin jännää, että ne päivitykset ovat tyyliltään niin nuorekkaita kuin teineillä, mutta ikää on kuitenkin, ettei niinku päällepäin uskois mitä porukkaa siellä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti