perjantai 8. kesäkuuta 2018

Passikuvissa

Eilen oli koleaa ja tuulista. Kävimme Gigantissa otattamassa passikuvat. Entinen passi menee vanhaksi heinäkuussa. Nyt, kun otin valokuva-automaatilla , niin  sai uusia , niin kauan että sai mieleisensä kuvan. Kesällähän sitä voisi lähteä jonnekin matkalle.
Ifolorilta tilaamani valokuvat tulivat. Kyllä nykyään valokuvaus on halpaa .Kuvia oli  jotain 130 kpl ja vain 13 E. Teetän yleensä kuvani valokuviksi ennemmin kuin esim. kuvakirjaksi.  Panin kuvat jo kansioihin, kuvia oli vuodelta 2004 vanhimmillaan. Jotenkin tuntuu , että jos niitä kuvia ei teetä valokuviksi, niin ne jäävät jonnekin netin syövereihin.
Akin ylioppilaskuvat ovat vielä tilauksessa.
Vein Riinan tivoliin ja kävin Puuilossa. Pojat ja Riina lähtivät katsomaan uusinta Jurassic Parkia.
Tänään on ollut taas viileää, mutta otin pihalla aurinkoa. Ostin eilen Lidl:stä kolme lemmikkieläimen tyynyä ja yhdistin ne aurinkotuolin patjaksi.  Aikaisemmin olen etsinyt sellaista, mutta kaikki ovat olleet mustia tai harmaita, joten olen jättänyt ostamatta ne.
Peitin taas mansikat ja salaatin hallansuoja kankaalla. Uutisissakin näytettiin kuvaa mansikkaviljelmiltä ja hallanvaara on sielläkin. Uutisissa istutettiin mansikkaa ja sanottiin , että tänä kesänä vielä korjataan sato.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti