torstai 14. kesäkuuta 2018

Eipä ihmeempiä

Tänään on  ollut lämpimämpi sää. Aurinkotuolilla oli ihan kuuma.
Kävimme Riinan kanssa ideaparkissa. Kävimme Tigerissa ja ostin sellaisen piknik -korin , jossa on kaksi kantta. Olen aina toivonut sellaista koria. Riinakin sanoi, että se on samanlainen kuin saduissa. Jos säät sallii, niin voi sitten lähteä vaikka Nallikariin piknikille. Ostin vielä paistinlastan . Emme menneet nyt kahville.
Tokmannilta ostin sellaisen oksaleikkurin, jolla voi katkoa korkealta oksia. Jostain syystä se oli alennettu kymmeneen euroon. Sitten Akin kanssa leikkasimme oksia . Aki meni autotallin katolle ja leikkasi sillä  leikkurilla oksia pois. Pihaan tulee nyt paljon enemmän valoa. Huomenna pitää sitten raivata nuo oksat pois . Aika isoja oksia. Pitää karsia ja pilkkoa niitä.  Ensin oli tarkoitus ostaa ruohosakset, kun tuo kasvillisuus pukkaa joka aidan raosta. Äkkiä sikiää joku pihlaja tai pajunoksa. Nokkosia kasvaa aika tihiään ja samoin voikukkaa. Ruoho on aika kuivanutta nyt.
Paikkasin myös uima-altaan pohjaa . Siinä oli noin kymmenen reikää.
Nyt pitäisi olla syömättä mitään, kun huomenna on labrakokeet. En tiedä sitten ehtiikö kuntosalille, kun pitää raivata niitä oksia. Elämä on kyllä melko yksinkertaista tässä. Varmaan kuulostaakin siltä, jos ei juuri kuuta tapahdu kuin , että nokkonen tai voikukka kasvaa pihalla.
Sirniöstä on kantautunut taas ikäviä uutisia. Nyt kuulen uutisista Jaakolta,kun hirviporukka lähettelee uutisia. Mietin tässä aikoinaan, etten kuule enää Sirniön asioista, mutta toisin kävi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti