keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Yhä Hellettä

Nyt on ihan helteistä taas , noin 25 astetta. Eilen oli balettitunti ja siellä oli lattiatankoa ja venytyksiä. Venytykset ovat tosi tarpeen kropalle. Venyttelen vähän joka päivä, mutta nuo balettitunnin syvävenytykset ovat tietysti tehokkaampia.
Tänään oli viulutunnit kolmelta. Riina soitti Suzuki- kakkosesta  ja minä soitin Suzuki kuutosesta Fioccon allegroa. Ehdotin itse sitä kappaletta ex- tempore, koska olen nähnyt sen You Tubessa erään "adult playerin " harjoittelevan sitä. Soitin sen opettajan kanssa kerran läpi. Sehän on tuollainen kolmen sivun kappale.
Kun lähdimme viulutunnilta , ulkona oli hellettä kuin ulkomailla. Menimme Ideaparkiin ja joimme hedelmäsmoothiet. Menimme sitten Kicksiin ja ostin irtoripset. Olen harjoitellut irtoripsien käyttöä ja ne on menny ihan hajalle. Ostin nyt vähän tanakammat ripset.
Tänään Akilla oli pääsykokeet. Ylihuomenna kuitenkin  julistetaan uudet ylioppilaat. Askel kerrallaan edetään.
Voi olla , että huomenna hajautan vähän enemmän salkkuani. Jos vahtaisi tuota Nordeaa vähän pois vaikka Orioniin.  Talousnäkymät Orionissa ei lupaa erinomaista, mutta näköjään sitä tankataan. Pörssihän yliragoi aina ainakin nyt someajassa eläessä. Pelkällä hehkutukseella saadaan jokin osake nousemaan ihan yliarvostukseen ja jotkut ovat sitten aliarvostettuja niin kuin esim. Nokia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti