torstai 10. toukokuuta 2018

Sattumia

Kävimme eilen katsomassa My Fair Ladyn uudelleen. Istuimme samoilla paikoilla kuin viimeksikin elikä eturivissä oikealla katsomosta päin katsottuna. Näyttelijät tulivat ihan iholle siinä niin lähellä. J.Raudaskoski oli Higginssinä. Katsoin sitten , että Raudaskoski on Haukiputaalta ja Picfordin esittäjä Kuusamosta. Pohjoisen poikia siis ollaan. Sitten se viulunsoitonopettaja soitti siinä orkesterissa myös.

Eilen oli ihme sattuma, kun tilasin Hobby Hallista Motorolan kännykän ihan huvikseni . Omassa ei ollut varsinaisesti vikaa, mutta se on vähän hidas. Sitten sen tilaamisen jälkeen se Samsung kännykkäni putosi lattialle ja näyttö meni rikki. Se on ennenkin pudonnut  , mutta nyt meni rikki heti sen jälkeen, kun oli tilannut uuden. Outoa.
Ostin tänään kuitenkin Kärkkäiseltä Motorolan kännykän , jossa on pitkäkestoinen akku (4000 MAh) . Halusin vaihteeksi Motorolan kännykän. Ostimme vielä Kärkkäiseltä haravan, mutta meni niin myöhään, että päätimme siivota vasta huomenna pihaa. Olen ostanut Lidl:stä mansikantaimia, mutta en tiedä jaksaako niiden kanssa alkaa millekään.
Sirniössäkään ei varmaan nyt jaksa alkaa millekään, ainakin ne mökkihaaveet nyt tuntuvat turhilta, kun ei vaan niin kuin jaksa. Siellähän on jo "mökki".
Sekin on outo sattuma , että Wärtsilän osake on ollut kaikkien aikojen korkeimmillaan 17.10.2017. Sehän on se päivä , jolloin elämä taas muuttui. Ei mene päivääkään, etten ajattelisi asiaa. Jotenkin on sellainen olo, että no , minä tulen sitten kohta perässä. Voi olla , että ostan Wärtsilää vielä takaisin.
Tänään oli tarkoitus grillata ulkona, mutta grilliä ei löytynyt mistään, grillasimme makkarat uunissa. Huomenna on viulutunti ja alkaa se tosi vaikea harjoitus sujua.
Katsoimme illalla ranskalaista thrilleriä.
Tänään on ollut ihan helteistä.
Kävimme myös Linnanmaan Prismassa. Ostin vähän tummempaa värivoidetta. Mulla on yks Diorin värivoide, mutta se on liian vaaleata, kun nuo pisamat värjää naamaa vaikka iho on vaalea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti