torstai 24. toukokuuta 2018

Kaikenlaista pientä

Tänään on taas viileämpi sää. Olo on ollut sellainen uupunut ja alavireinen. Yleensäkin mun päivärytmini on se , että nousen ylös vasta klo 12.00. Kohta kymmenen vuotta päivärytmini on ollut tuo. Aki nukkuu klo 16.00:n , että minähän olen siihen verrattuna tosi aikainen lintu.
Harjoittelin vähän viululla ja Jaakko tuli. Kävimme kahdella kirpputorilla , mutta mieleistä kirjahyllyä ei löytynyt, vaikka mun mielestä kierrätyksessä oli hieno lasiovinen modernin näköinen hylly, mutta se ei vain kelvannut. Meinasin ostaa yhdet kengät, mutten ostanut mitään.
Lähdin vielä illalla balettitunnille. Siellä harjoittelimme variaatioita edelleen. Eräs toinen tanssija ryhmästä halusi tehdä vasemman jalan piruetteja. Viime tunnilla sanoin. että tekisin myös enemmin vasemmalla jalalla, koska olen toispuoleinen, oikeakätinen ja vasenjalkainen. Olisin voinut tehdä oikeanjalan piruetteja nytkin, mutta sitten alettiin kokeilemaan , että me kaksi teimme vasemman jalan piruetteja . Sitten teimme vielä kadun suuntaan, elikä kyllä siinä olin jo melko sekaisin päästäni.  Tuo toispuoleisuus on haitannut aina, kun kaikki tehdään yleensä aina oikealla jalalla. Tuo meidän variaatio oli raskas , kun siinä oli niitä piruetteja niin paljon. Aivan meinasin läkähtyä ja alkoi jo silmissä vaaleta. Kuitenkin teimme vielä yhden lisäkierroksen. Tuntui , ettei  kerkeä hengittää ja sormissa pisteli. Sellaista se balettitanssi voi olla.
Tämä balettivuosi jää kyllä mieleen, kun tässä oli niin paljon tapahtumia. Balettitunnit menivät tosi hyvin. Kyllähän se tuommoinen liikunta auttaa, kun alkaa tympäistä liikaa. Sitähän tämä elämä on ikävän torjuntaa. Musiikki auttaa myös, musiikin tekemiminen. Eilenkin oli  tympeä olo, mutta sitten tein yhden You Tube videon , niin olin taas fiiliksissä.
Tänään tuli F-musiikista Kaplanin viulunkielet ja vaihdoin ne kielet yhteen antiikkiviuluun. Se viulu alkoi nyt soida paremmin. Se on kirkasääninen viulu, mutta siinä oli koko ajan ollut sellaiset matalaääniset kielet. Tilasin myös sellaisen kieltenpitimen ja vaihdoin sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti