torstai 17. toukokuuta 2018

Vähän viileni

Huomenna on sitten jännä päivä. Huomisen päivän sankari on kyllä vieläkin nukkumassa. Kummallisia yöeläjiä nuo nykyajan nuoret. Kuntosalille mennään keskiyöllä jne. Aki tuli elokuvista klo 23. oo, mutta sitten lähti vielä kuntosalille. Minä aina odottelen, että milloin poika tulee kotiin, että vaikka ulkoiluttaisi koirat. Muutenhan täysi-ikäinen saa mennä minne vaan.
Nyt sitten tasapainotin pikku salkkuani vähän: on perusteollisuutta , pankkialaa, lääketeollisuutta, elintarvikealaa, metsäalaa ym. ,


https://www.youtube.com/watch?v=sqq6KbDzmOo


Tänään oli balettia ja harjoittelimme edelleen yllämainittua "Merirosvo "-variaatiota, mutta yksinkertaisemmin. Alussa oli tankoharjoittelut  ja jotenkin mulla hahmottui nyt paremmin tuo keskivartalon hallinta piruetissa. Opettaja vähän korjaili asentoa. Treeni oli melko rankka . Kuitenkin  se oli herkistävä, kun se musiikki oli niin ylevää. Päivän tahmea olo kuitenkin parani treeneissä.   Tietenkin se on taas muutosten ( luopumisten ) aika mullakin ja sitäkin miettii sitten. Pesin yhden kolmen kerroksen ikkunan, siinä päivän saldo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti