perjantai 18. toukokuuta 2018

Iloisia uutisia

Aamupäivällä sitten näin , että Aki on ylioppilas. Ihan hyvät arvosanat, fy ja ke E, pitkämatikka ja äidinkieli m , englanti C. Akihan jännitti sitä pitkää matematiikkaa, mutta sehän meni yläkanttiin. Sitten äikästä olisi pitänyt tulla parempi noin todistusarvosanan mukaan. Sanoin, että elämässähän  yleensäkin käy usein niin, että yllätyksiä tulee suuntaan jos toiseen. Oikeastaan mulla ei ole koskaan ollut erityistä onnenkantamoista, vaan kaikki olen tehnyt sanotaanko nyt kantapään kautta aloittaen yhdestä askeleesta.  Ei mitään sellaista , että olipa onnea ,kun saavutin tuon , vaan porras kerrallaan. Ilmaiseksi ei ole tullut mitään, mutta eipä tuo haittaa, kuulun varmaankin enemmistöön tuossa suhteessa.
Ostimme eilen mansikantaimia ja huomenna olisi tarkoitus tehdä jonkinlainen mansikkamaa.
Kävin tänään F-musiikissa ja ostinKaplanin kielet JTLMinecourtiin,maksoivat 80 E. Viuluhan oli kunnostettavana, mutta siihen oli laitettu jotkin halvat kielet. Ajattelin soittaa seuraavan Golden Hoursin tuolla Minecourtilla. Harjoittelin päivällä viululäksyä ja se on aika helppo, että kyllä sen sävelen siitä löytää. Ne etydit, joita aiemmin soitin,olivat paljon vaikeampia.
Riina kävi tänään toisen kerran erään ystävänsä kanssa katsomassa My Fair Ladyn.
Sää on vähän viileä, mutta aurinkoinen. Mansikkamaa vaatii tietysti sitoutumista, mutta niinhän koirien hoitokin vaatii. Mitenkähän käy sitten, jos olemme vaikka matkoilla ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti