sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Ostoksilla

Tänään on ollut aurinkoista , mutta viileää. Kävimme Bauhausissa ja ostimme lisää mansikantaimia 6 kpl. Sitten ostin vielä lehtisalaatinsiemeniä kaksi pakkausta.  Multaa piti ostaa vielä kolme säkillistä.
Bauhausista menimme Ideaparkiin. Riina osti mekon ja kengät. Minä ostin sellaiset tupsukorvakorut Bik Bokista. Koko reissulla meni viisituntia. Kävin myös Silmäasemalla. Kahvilla istuimme myös jonkin aikaa.
Tulimme sitten tänne ja söimme päivälliseksi hirvenkäristystä.
Istutimme sitten ne mansikantaimet. Täällä on ollu sellaiset puutikkaat , jotka ovat postettu käytöstä, kun ne alkoivat lahoa. Lapset kiipesivät aikoinaan aina autotallinkatolle  niitä tikkaita pitkin. Teimme ensin penkin puutarhamullasta ja levitimme siihen päälle rikkaruohonestokangasta ja tikkaat päälle. Istutimme mansikat askelmien väliin, kätevää vai mitä ?. Sitten sahasimme askelmia pois ja tyhjesimme pari säkkiä multaa siihen aukkoon. Pönkitin vielä laudankappaloilla penkin reunuksen. Näytti ihan pro.  Tikkaista tuli niin kuin sellainen istutuslaatikko ja kylvin siihen lehtisalaattia. Ihan kivaa tuollainen puutarhapuuhastelu sitten lapsuuden. Aina ei tarvitse ostaa kalliita systeemejä jostain Bauhausista, kun käyttää vähän mielikuvitusta. >Mulla on jo ihan päiväohjelma, että kun olen ulkoiluttanut koirat, niin menen kasvimaalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti