lauantai 12. toukokuuta 2018

Uutta kokeilua

Eilen kävimme Ideaparkissa aamupäivä. Ostin irtoripset. Kokeilin niitä ja kyllä niillä tuli kauniiksi. Olisi pitänyt aiemminkin käyttää irtoripsiä. Nuo oli aika kalliit , niin paremmin sitten istuivat luomella.

Sää oli erittäin lämmin ja siivosimme takapihan. Aatos ja Jaakko kävivät täällä eilen.
Eilen oli viulutunnit klo 15.00 ja oli melko kesäinen tunnelma , kun menimme sinne. Äkkiä kyllä vuodenaika vaihtuu. Sävelpuhtaus oli parempi nyt eräässä vaikeassa harjoituksessa , jota olin harjoitellut. Vielä harjoittelen siihen kappaleeseen iskut. Sain vielä lisäharjoituksia niistä samoista Baklanovan variaatiosta. Sitten sain vibraattoharjoituksia. Sitten sovimme , että tuo Suzukimetodi viuluharjoituskirjojani, jotka olen ostanut joskus 15 v sitten. Riinakin on edennyt paljon.
Tänään oli baletin kesäkurssi ja aloitimme harjoitella jotain tiettyä variaatiota, jota en nyt tiedä, mikä se on. Se oli jotenkin tosi taiteellinen ja ei nyt niin vaikeakaan. Jotenkin oli hyvä treenata, kun sää oli niin lämmin ja kroppa oli lämmin. Tuli sellainen tanssijan olo.

Eilen illalla katsoimme jonkun  oudon jännityselokuvan, joka perustui Stephen Kingin romaaniin ja vähän höpö.
Tänään oli tarkoitus siivota etupiha, mutta aika tärveltyi taas johonkin kauppareissuihin. Huomenna pitää sitten lakaista tuo etupiha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti