maanantai 11. huhtikuuta 2016

Levoton Tuhkimo

Kävin tänään ensin laulutunnilla. Laulunopettaja sanoi  siitä  viime maanantain harjoituksesta, että rytmi on vaikeus monilla aloittelijoilla Vaccaita laulettaessa. Natalie  oli  ollut tuota mieltä, kun on säestänyt opiskelijoita. Ihmettelin  sitten , että eihän tällä koululla ole ennen ollut laulukokeeseen osallistujia. Opettaja sanoi, että N. on itsekin klassisen laulaja ja opettanut Sibelius Akatemiassa. Tietysti mietin viikon , että miten pianistikin voi noin päättää, osallistunko vai en laulukokeeseen?  Siinä olikin monta ammattilaista asialla.
Mua aina jää vaivaamaan, jos ei asioita perustella. Ei saa laulaa , ei soittaa , ei tanssia. Hyvä, kun selvisi tuokin lauluasia. Aina kannattaa kysyä, jos jokin asia jää vaivaamaan. Se on tietysti haasteellista, mutta palkitsevaa. Saa mielenrauhan, vaikka samalla voi antaa kuvan , ettei usko auktoriteetteja. Harjoittelimme laulutunnilla sitä Pettävällä jäällä kappaletta , jonka esitys on ensi viikolla.
Olin sitten siellä baletin läpimenossa ja mulla oli kärkitossut jalassa. Nyt oli helpompi tanssia , mutta kyllä hengästytti. Kyllä se hämähäkkiesitys on vaikuttava ja alamme jo näyttääkin ihan tosi vihaisilta hämähäkeiltä  ja taustalla soi Halloween-elokuvan tunnari.Muutkin tanssiryhmät ovat hyviä.Tarinanahan Tuhkimo on jännittävä. Riina oli myös mukana ja tanssi söpösti. Nyt olen tyytyväinen , että ylipäätään selvisin tästä päivästä ja vieläpä ihan hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti