lauantai 23. huhtikuuta 2016

Milou

Kävimme tänään Ideaparkissa. Siellä oli muotinäytös. Ostin askarteluliikkeestä balettitossun väristä akryylimaalia. Ostin myös jotain hiustarvikkeita ja sukkahousut, huomenna on se laulukonsertti. Kävimme myös Mustissa ja Mirrissä ja ostimme pienen koiran pannan ja koirankuljetuslaukun. Mehän haetaan se koiranpentu sitten ensi viikonloppuna. Se koira on welshinspringerspaniel. Odotan , että nämä esitykset on ohi ja sitten voin keskittyä koiriimme. Näin tuossa lemmikkieläinfacessa noita pentuja myytävänä. Siitä se innostus lähti. Kai nyt mekin pärjäämme kahden koiran kanssa. Mupellekin tulee kaveri.Uuden koiran nimeksi tulee Milou.
  Leikkasin Gaynor Minden tossut halki saksilla ja sitten kiersin uuden kotelon eristeteipillä. Ei ne tossut enää paina ja voi niitä käyttääkin. Maalasin sen teipin vaaleanpunaiseksi. Muistaakseni jossain You Tube videossa tehdään kärkitossu jostain teipistä peräti. Sää on edelleen tuollainen kolea.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ab/Welsh_Springer_Spaniel_1.jpghttps://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ab/Welsh_Springer_Spaniel_1.jpg

on ihana !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti