torstai 21. huhtikuuta 2016

Tuhlausta

Tänään oli Riinan viulutunti. Huomenna menemme molemmat pianosäestysharjoitukseen. Jännä kokeilla , miten yhdistetään livenä Bachin Ave Maria ja C-Dur preludi. Opettaja on tosi innoissaan konserttista.
Tänään tein yhden tosi ikävän ostoksen . Ostin Gaynor Mindenin kärkitossut. Nehän on aika kalliit, mutta ne painaa reunasta ihan älytön. Myyjä kyllä katsoi, että ne käy . En tietenkään saa rahojani takaisin.Tuommoinen lievä epäonni seuraa. Olen yrittänyt niitä fiksata , mutta en ole vielä saanut jalkaani sopivia kenkiä. Tuommoisilla en olisi pystynyt tanssimaan askeltakaan. Pitää yrittää kuroa noita GM:ä vielä . Veistän vaikka kirveellä .
Ne näyttääkin jalassa jotenkin muovimaisilta. Olenhan noita joillakin nähnyt. Kauniimmalta mielestäni näyttää jalkaan muovautunut vanhan aikainen tossu. Nuo Blochit, jotka mulla on ollu käytössä, istui heti jalkaan. Kyllä on ero tossuilla ja tossuilla.  En muista kokoa enkä mallia, mutta varmaankin verkkokaupasta saa selville , mitkä ne ovat, niin tästä lähtien ostan vain ne samat . Jos multa kysytään, niin en suosittele Gaynor Mindenin kärkitossuja. Muutenkin tuossa baletissa mun pitää jotenkin valtavasti ponnistella päästäkseni johonkin tavoitteeseen . Tuokin kärkitossu esitysjupakka oli vähän ikävä, vaikka olen yrittänyt sivuuttaa ajatuksen.Ikäviä sattumia . Taistelin itseni sinne esitykseen fyysisesti ja psyykkisesti. Onko se jotain ikärasismia ? Vai pitäisi olla laiha tai enkö muista mitään tai jotain ? No, eiköhän se siitä taas. Riina on ollut Tetissä isänsä mukana. Akilla meni kokeet ihan hyvin. Pitkästä matikasta 7, että ihan hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti