keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Ballet ,KUOLEVA JOUTSEN-TheDying Swan-Anne Ylisirniö-Kemppanen




Ballet ,KUOLEVA JOUTSEN-TheDying Swan-Anne Ylisirniö-Kemppanen

Eilen tanssin tällaisen Kuolevan Joutsenen. Sitähän voi tällä tavalla itsenäisesti tehdä mitä vaan koreografioita ja esityksiä. Tanssin ensin yhden version , mutta se oli jotenkin liian kevyen oloinen. Tässä on väsynyt olo. Vanha joutsen raahautuu ja välillä saa voimaa vähän kurkottaa siipiään, mutta auttamattomasti seuraa romahdus.

Maanantaina kävin Valkeassa, mutta en oikein pitänyt siitä paikasta. Tarkotan , ettei sieltä tarvi mitään ostaa. Ostin kyllä värivoiteen ja huultenrajauskynän jostain Decay sarjasta. Maanantaina oli laulutunti ja lauloin sitä Pettävällä Jäällä.En muistanut laulujärjestyksiä, kun laulan sitä erään toisen kanssa. En muistanut mennä balettiin.Sitten eilen viuluharjoitus ja se Ave Maria menee ihan hyvin. Opettaja tilasi vielä huiluäänen yhteen kohtaan. Kuoroharjoitus oli vielä tai oikeastaan kenraaliharjoitus sunnuntaita varten.
Ei se lauluvuorottelu vieläkään mennyt, mutta kyllä sen nyt jo osaan. Koskaan ei pidä tuudittautua siihen , että nyt osaan, koska sen näkee vasta esitykessä. Koko ajan pitää harjoitella. Siinä Pettävällä meinaa mennä aina sekaisin , onko edelleen , empimättä , edelleen , empimättä jne. , montako kertosäettä on , milloin lauletaan yksin , milloin yhdessä, milloin laulan jonkun virkkeen ja milloin toinen laulaja. Kirjoitan kämmeneen edelleen , empimättä , empimättä.Semmosta se on.Koko viikko on ollut tuollainen kolea.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti