sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Tuhkimo -baletti

Tänään menimme balettiesitykseen Valveelle. Ennen viimeistä esitystä ajattelin, että vielä yksi ihana esitys. Kehityin ja kehityimme esitys esitykseltä. Aloin jo esittämään hämähäkkiä. Aloin nytkytellä päätä ja kroppaa. Kaikki meni hyvin , fiilikset oli sellaiset tasaiset. Voimaa riitti vetää kaikki esitykset .  Alan olla jo sitä mieltä, että tämän ikäiselle ei sovi söpöt roolit, vaan pitää olla jotain särmää. Tuo hämähäkkiesitys oli tosi pelottava, ihan lapsille täytyy olla ikäräja.  Pelkkä musiikki on jo tosi pelottava  varsinkin, jos on katsonut sen elokuvan. Multa taisi nyt Halloween trauma poistua, kun totuin siihen musiikkiin niin "hyvin". Psychon suihkukohtaus voisi vielä pelottaa.
Kaikki alkoi vuosi sitten , kun joku heitti , että ollaan hämähäkkejä, musta se oli aivan kauhistuttava ajatus. Syksyllä itse heitin musiikiksi Halloweenin ja jollakin oli se kännykässä ja siitä se lähti. Mieleen jäi tietysti sellaiset erilaiset esitykset, kuten Jazz, viisarit , Tuhkimo , Prinssi, espanjalaiset , arabialaiset. Siis tässä jäi kaikki esitykset mieleen , kun tarina on niin tuttu. Yleisö oli mielestäni mukana hyvin. Ehkä peremmin kuin joskus.
Nyt , kun tanssin eka kertaa kärjillä, täytyy sanoa, että kyllä se kärjillä tanssi on se "juttu". Kyllähän kaikki osaa seisoa varpaillaan , mutta kärjillä tanssi tekee balettitanssijan. Siis tietoisuus siitä, että olen ollut esityksissä kärjillä, että pystyn siihen. Voin tietysti tanssia muutenkin, mutta kun tämä oli se nyt se haaste, joka oli pakko toteuttaa.
Riinalla meni  myös hyvin. Ensi vuonna Lumikki. Tanssikoulun johtaja kävi aina  komentelemassa, mutta siihen alkaa tottua. Pitää se oma paikkansa tajuta , eikä pöyhistellä liikoja.
Jotain video pätkää on , mutta se ei ole paras esitykseni. Kuvanlaatu on huono ja esitys on kahdessa osassa. Kuvaaminen on näköjään aina yhtä vaikeaa. Jotain siitä pätkästä saa irti, mutta sitä ei voi julkaista. Pitää vielä tutkia sitä kuvamateriaalia.
Kun lähdin tanssimaan otin kasvoilleni mielipuolisen virneen ja halusin nitistää jokaisen  ympärilläni olevan olion.



Kuva  1.   Hämähäkkinaisen  hyökkäysvalmius


Kuva 2.  Hämähäkkinaisen voiton tanssi





kuva  3.   Hämähäkkinaisen  hyökkäys





                                                kuva 4.   Missä uhrit ?







                                   Kuva 5.    Hämähäkin silmä








Kuva 6. Hämähäkkinainen valmiina hyökkäämään




































Kuvat : Hämähäkkinaisen mielipuoliset eleet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti