lauantai 23. marraskuuta 2013

Dear Diary

Tänään oli sitten  Teatterikuopalla se tanssitapahtuma. Panin soimaan kännykän  klo 8.00, mutta se herätti jo 7.oo, kun entinen herätys oli jääny päälle. Ainoa toiveeni oli saada nukkua , mutta kun nousin ja join kahvia , niin olo tuntui jo virkeämmältä.  Vein Riinan Haukiputaalle klo 10.ksi. Palasin ja sanoin koiralleni, että yritän nukkua vähän aikaa. Panin herätyksen 11.30. Herätin Akin , ja lähdimme Teatterikuopalle klo 12.10. Hyvin meni kaikki ,paitsi kolhin vähän autoni ovea pihasta lähtiessäni, ei sitä huomaa , jos ei tiedä. keskittyminen ei ollut paras mahdollinen siinä peruuttaessa. Esitykset olivat oikein hyviä ja tietysti tyttäreni esitys oli sydäntä lähellä. Riina liikkeet ovat niin siroja. Emme jääneet lopputilaisuuteen, kun tuntui , että olimme jo niin väsyneitä. Ajattelin, että sitten ensi keväänä on mullakin esitys. Miten ihmeessä tanssijat muistaa niin pitkiä koreografioita?
Huomasin Facebookissa , että USA:sta oli tullut henkilökohtainen viesti eräältä tuttavalta. Pojat ovat nyt kotona. Katsoimme Uuno Turhapuro Espanjassa. .
Harjoittelimme eilen laulua pianistin kanssa. Aki nauhoitti monta versiota. Valitsimme pianistin kanssa sopivimman. Yks oli kyllä hieno , mutta tuntui raskaalta laulaa valssin tahtiin. Lauloimme sitten viimeisen version ns. täydellisesti, mutta kotiin tultuani valitsin You Tubeen eri version, jonka lauloin rennommin. Mielestäni se on tosi hieno esitys, ikään kuin istuisi hienossa ravintolassa ja siellä on joku laulaa kevyellä otteella. Kannattaa katsoa minun  Moon River You Tubesta, aion nauhoituttaa sitten se konserttiesityksen, mutta luulen , että mikrofoniin laulettaessa ei tule niin hyvä esitys. Cat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti