torstai 14. marraskuuta 2013

Dear Diary

Heräsin tänään kello 7. OO. Herättelin Riinan kouluun klo 7.20. Menin uudelleen nukkumaan noin 8.15. Kuulin kun Aki nousi kouluun . Joka aamu yleensä sanon Akille jotain , mutta tänä aamuna en. ja nukuin  klo 11.00:n. Tarkistin Nokian kurssin kännykästä ja nousin ylös klo 11.45. Keitin kahvia Moccamaster-kahvinkeittimellä, jonka ostimme viime viikolla. Juotuani kahvia lähdin koiran kanssa ulos. Sää oli hyvä, hieman pakkasen puolella, joten koirakaan ei liannut itseään heti kuraan. Koira kieriskeli iloisesti jäästä rapisevissa lehdissä ja minustakin oli kiva kävellä koiran kanssa ulkona.
Kun tulin kotiin olin vähän aikaa netissä ja sitten siivosin yhden huoneen. Ensin keräsin roinan lattialta, sitten lakaisin, sitten imuroin ja sitten pesin höyrymopilla . Tosi nopeaa, kun on nopeat välineet. Sitten Aki ja Riina tulivat samalla oven avauksella koulusta. Kysyn aina molemmilta kuulumiset ja tarjoan ruokaa. Aki alkoi Anttia. Ei tarvinnu nyt pojan käyttää koiraa ulkona. Aki menee koulun jälkeen aina jonnekin  ja soitan joka ilta , että tulla kotiin. Soitan  varmaan kohta.
Veimme Riinan Valveelle balettiin klo 17.oo. Menimme siksi aikaa Biskettiin kahville ja Stockmannille. Stockmannilta ostin Diorin huulikiillon , tosi ihana. Tulin kotiin ja kävelytin taas koiraa. Ihan tavallinen päivä on ollut minun mittakaavani mukaan tähän asti, ei mitään erikoista, olo on ollut melko pirteä. t. Cat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti