tiistai 22. maaliskuuta 2016

TAASKO JOKU TERRORISTI-ISKU

Brysselissä on tehty terrori-isku.
Mun osalta päivä oli aika hyvä. Kävin viulutunnilla ja soitin ensin sitä Kreutzerin etydiä, jota kuulemma viulistit usein harjoittelee. Opettaja sanoi, että osasin tosi hyvin sen. Sitten soitin Ave Mariaa ja senkin ammattimaisesti. Voin olla tyytyväinen. Konsertista tulee varmasti hyvä. Konsertti on 27.4.
Sitten menin kuoroon . Lauloimme Ultra Bran Savanni nukahtaa. Se Ultra Bra oli sitä 90-luvun musiikkia. Tuntuu, että sehän oli eilen , mutta siitäkin on kaksikymmentä vuotta. Nuo kaikki  kuorobiisit esitetään Valveen kahvilassa 24.4. Sitten lisäksi on omat biisit. En ala niitä kuorobiisejä opettelemaan ulkoa,paitsi sen oman Pettävällä Jäällä, opettelen.
Tietysti ,jos ne oppii ulkoa muutenkin , niin sitten en tarvitse kuorokansiota. Ehdin jo säikähtää, että balettiesitykset on samaan aikaan , mutta ei ne onneksi ollutkaan.
Ilmoittauduin myös baletin kevät kurssille. toukokuulle, niin on silloinkin liikuntaa.
Ajattelin tuossa valokuviani, että pitäisiköhän niitä teettää paperikuviksi. Mulla on monta kansiollista kuvia, mutta ne ovat tuolta 90-luvulta enimmäkseen, huolestuttavaa. Pitää ladata nettiin ensin. Hankaluus on se, että ne kuvat on niin isoja, että tällä tietokoneella menee ikuisuus lähettää Ifoloriin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti