keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Dear Diary, löytyi tällainen kuin minun omaa kirjoitustani fontti

Kävin laulutunnilla ja harjoittelimme esityskappaleita. Alan saada jo eläytymiskykyä siihen Mirjamin lauluun. Tänään on pianistin kanssa harjoitus. Puhuimme myös yleisesti tästä mun äänen kehittymisestä. Esim. ettei pilata hyvää tekniikkaa kiireellä. Kuulostaa hyvältä. Aurinko paistoi eilen koko päivän.
 Kävin vielä Löytöpalasta, säämiskän näköistä kangasta, aion leventää sitä Pentikiltä ostamaani nahkatakkia. Se on hieno sellainen pastellisävyinen vihreä polvipituinen pehmeä takki, kaunis mekkojen kanssa. Olen pitänyt sitä paljon. En viekään sitä kirpputorille. Voin laittaa siitä kuvan , kun se on valmis.
Tilasin myös eilen sovitusnuken, olen jo vuosikaudet halunnut sen. Hinta 180 e, siihen tulee mukaan vielä neuloja ja viivottimia. Vaatteiden sovittaminen itselle on  lähes mahdotonta. Näen jo itseni luomassa kangasta mallinuken päälle. Tilasin sellaisen keskikokoisen ja siinä on säädöt ( kokoa voi lisätä myös lisätoppauksilla, mutta liian suurta on mahdotonta pienentää ). Riinallekin voin sitten tehdä vaatteita, tai hän itse voi tehdä ( on taitava käsistään ). Hän osaa myös leipoa hyvin, ne on ihan ammattilaisen tekemän makuisia ja näköisiä. Viime viikonloppuna teki samanlaisia korvapuusteja kuin Bisketissä, tosin paremman makuisia.
Ompelin jo eilen tuota mokkatakkia.
Tällä viikolla olotila on huomattavasti parempi kuin viime viikolla. t. Cat

PS: Luin lehdestä , että tänne Ritaharjuun tulee uusi kauppakeskus, eihän siihen ole täältä kuin 1,5 km. naapurissahan se on. Varmaan tullaan paljon shoppailemaan sielläpäin. Kiva kun tulee tänne pohjoispuolelle kaupunkiakin ostoskeskus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti