keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Dear Diary

Sää on ollut monta päivää aurinkoinen. Olin maanantaina baletissa . Saimme punaiset tyllihameet . Esitämme maalaisnaisia. Oli mahtavaa saada ihka ensimäinen esiintymisasu. Minun pitää vain ommella siihen resori kiinni. En ole vielä ehtinyt. Olen sitten ensimmäisestä sunnuntain esityksestä poissa ja sitten markkeerasimme sellaisen esityksen, että katsoin sivusta , kun ne toiset tanssivat. Näytti niin upealta, että ajattelin , että ei siinä mua pyöreähköä naista tarvitakaan. Toisaalta , jos siinä pitää esiintyä kypsiä naisia, niin sitten sovinkin siihen. En tiedä.
Eilen oli laulua, ja tuntui , että nyt ei jaksa laulaa. Sitten sieltä menimme Riinan vanhempain iltaan. Sitten menimme Prismaan ja ostimme Riinalle oranssin väriset lenkkarit. Toisella sovittamalla löytyi jo sopivat kengät.Sitten minä huomasin keltaiset Hai saappaat kolmenkymmen prosentin alennuksella. Ostin myös ne , ne tuntuivat hyvältä jalassa ja onhan ne nostalgiset.
Sovitusnukkeni tuli eilen ja illalla tarkastelin sitä ja totesin , että se on pieni ja päätin palauttaa sen. Masensi, kun ajattelin , että se pitää palauttaa ja suurin koko oli mennyt. Tunsin itseni tosi lihavaksi. Soitin jo sinne ompelukone liikkeeseen. Aloin sitten mittailla tänään sitä nukkea tarkemmin ja eihän se olekaan pieni. Säädöillä sen saa riittävän isoksi madameksi. Mullahan on tuo vatsanahka se ongelma. Leikkauttaisin sen , jos raaskisin. Pidän sitten Dianan ja  illalla on lauluharjoitus pianistin kanssa. Miten tuo malli nukke saattoi masentaa niin ensin, etten jaksa pakata sitä , enkä mitään, mutta nyt alkoi energia taas virtaamaan. Tein lihamureketta  ja voisinhan nyt siivota taas keittiön.
Huomenna lähdemme Sirniöön. Varmaan  siellä sitten saa rentoutua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti