sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Dear Diary

Eilen oli Pakkalan koululla ensimmäiset yhteisharjoitukset Coppeliasta. Olin ylpeä meidän naisten ryhmästämme, ilman meitä siellä oli pelkkiä teinejä ja lapsia , niin ja muutamia miehiä. Teimme kypsyyttä siihen porukkaan  punaiset tyllihameet päällämme. Itse tanssi meni pieleen ainakin multa,koska parini ei ollut paikalla ja sitten vielä vaikutti se, että se sali oli toiseen suuntaan kuin Valveella ja ei ollut peilejä. Ensimmäisellä harjoituskerralla lähdin ihan väärään suuntaan ja toiset huuteli, että, Anne, ei sinne , tuonne. Toisella kerralla sitten opettelin ilmansuunnat ja tein sen oman suoritukseni ja kun hyppäsin Sandra huusi mulle , että hyvä Anne.  Nautin  kyllä esityksestä, vaikka kauhun tunne kouraisi , kun ensimmäistä kertaa tuntui , että ihan oli black out, mutta sehän oli vain harjoitus. Sandra sanoi , että teimme eri aikaan liikkeitä. Sehän johtui siitä , että ei ollut sitä peiliä. Tyttäreni sanoi, että tanssin kauniisti. Riinakin tanssii kauniisti, hänen kasvonsa loistaa.
Uskon , että Valveen salissa ilmansuunnat menee sitten oikein ja yleisö on peili. Eilinen oli vasta harjoituksen harjoitus ja ne ryhmäläiset sopivat , että mennään 15 min aikaisemmin huomenna itseksemme harjoittelemaan.  En tiedä tuosta oikein, olemmehan me tanssineet sen oikein. Ei pitäis noin vähästä säikähtää. Eilisten harjoitusten jälkeen oli vielä lauantain balettiharjoitus Valveella ja  hyppyytystä koko aika. Koko päivän saldo meni ylirasituksen puolelle, josta en ole palautunut vielä.
Tänään siivosimme puolet  pihasta ja tuon terassin vielä.Olen myös tehnyt viikonlopun aikana ihanan villasilkki hameen. Hameessa on vuori ja hame istuu hyvin ja on mukava päällä,mallinuken ansiota suureksi osaksi. Tuosta tuli lempihameeni.
Kaivoin esiin vanhan Husqvarna ompelukoneeni ja puhdistin sen , kun se oli täynnä törkyä, ihme kun ei ommellut. Nyt se tikkaa melkein äänettömästi . Kone pysyy hyvin paikallaan , kun painaa 10 kg. Tuo uusi Singer - koneeni on melko kevyt , eikä meinaa pysyä paikoillaan. Melko äänekäs se on verrattuna tuohon vanhempaan koneeseen. Eilen katsoimme jääkiekkoa, vanhimmat pojat olivat myös täällä. Varsinkin Jaakko on ihan hermona Kärppien puolesta. Jaakko on mennyt usein Caioon katsomaan otteluita. Jaakko onkin saanut ihanasti rohkeutta. Ihan yksin voi  miehekkäästi pistäytyä jossain pubissa. Itsekin olen ollut sellainen yksin kulkija, koska olin ainoan "lapsen "asemassa ja oli pakko mennä yksin. Kun olen seurannut noita poikiani, niin on tuntunut , että ne on kuin siamilaiset kaksoset, eivät voi tehdä mitään yksin, mutta nyt  he ovat itsenäisempiä.
Tekisi mieli tehdä blazer tuohon mallinuken päälle. Mulla ois tuolla mustaa  ohutta puuvillaa ( muotihuonekangasta ) taitaa olla villasekoite.





Hame , kangas on villaa ja silkkiä, vuoritettu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti