tiistai 22. huhtikuuta 2014

dear Diary

Menimme keskipäivän aikaan vaihdattamaan autooni kesärenkaat. Samalla menin Eurokankaaseen. Rahaahan sinne taas meni, ostin niitä muotihuonekankaita kahteen mekkoon ja yhteen kellohameeseen.Se on sellaista , kun menee kangaskauppaan. Kävimme myös hampurilaisella. Ostimme ruoat ja menimme kotiin. Tein jo jonkin verran mekkoa pliseeratusta oranssinsävyisestä kankaasta. Siinä kankaassa on jotain nostalgistä. Myyjä oli samaa mieltä. Myyjät tuntee jo minut, nytkin myyjä kysyyi, että joko tein jakun ?
Ajattelin laittaa sen mekon sitten lauluesitykseen. Laulutunti oli tältä päivältä peruttu.
Kävin myöhemmin Akin kanssa Prismassa. Ostin hänelle kengät ja takin.
On helppoa ja kivaa tehä vaate suoraan mallinuken päälle. Voisin tehdä kaavankin sen päälle kaavapaperilla. Ompelussa juuri minua kyllästytti se kaavojen jäljentäminen jostain käsityölehdestä, piirtäminen ja leikkaaminen, eikä sittenkään yleensä istunut päälle. Huomenna Aki menee TET-jaksolle isänsä työpaikalle. Kolmas poika jo siellä isänsä kanssa. Aikanaan vitsailin , että sitten Akikin on siellä Kemissä TET:ssä, ja nyt se aika on käsillä, huomaan kauhukseni. t. Cat

PS. Nyt onkin jo Oulussa olo-olo. Aina, kun tullaan Sirniöstä, niin olo on ihan pöllähtänyt jonkin aikaa, on siinä niin iso kulttuurishokki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti