tiistai 1. huhtikuuta 2014

Dear Diary

Tänään kuriiri toi mulle taas aurinkolasit. Ne tuli USA:sta  ja jälleen tosi ihanat italialaista designiä. Nousin sitten aikaisemmin ja ulkoilutin koiran. Tyttäreni ei ole ollut nyt kahteen päivään koulussa flunssan takia. Tein ruokaa ja yritin ladata videoitani, mutta ohjelmat ei toiminu, enkä ehtinyt enempää, kun piti lähteä laulutunnille. Menin Pakkalan koululle , mutta opettaja ei tullut. Menin autolleni ja tarkistin matkapuhelimeni, ja siinä oli viesti, totta kai , että opettaja oli sairastunut. Ajoin sitten taas kotiin ja ulkoilutin koiran.
Eilen olin baletissa ja lopuksi harjoittelimme koreografiaa. Osaan sen kyllä, mutta hermostuttaahan se esitys. Taas alkoi se hyppyytys. Naisilla on se , voi ei taasko, ilme, kun ope sanoo, että seuraavaksi hyppyjä. Ei niihin totu, oisko noin 250 hyppyä tunnin aikana tavoitteena aina. Joku sanoi, että tietää liikkeet, mutta ei tiedä milloin ne tehdään. Ajattelin , että onko tuo , ettei ole rytmitajua vai eikö ole harjoitellu. Itse  olen katsonut sen kappaleen jo syksyllä ja You Tubesta ja harjoitellu sen itsekseni, ottanu videoa ( oli se viime syksyinen nauhoitus sittenkin tallella ) , vetäny ton noin sata kertaa läpi tuossa lattialla, kuunnellu tarkkaan . milloin milläkin viulunvingautuksella tehdään tietty liike ja onhan siinä valssin rytmi. No, se siitä.
Olo on ollut vähän niin ja näin , luin Iltasanomista, että joku oli taas muumioitunu asuntoonsa, voi että tämä elämä on raadollista. Alkoi tehä alavirettä tuo tuommoinen otsikointi.
Aatella, että olen ajellut tuollaisella MB -66:lla. Vaikka se on iso auto, niin sillä on helppo ajaa. Kääntyily onnistuu hyvin ja sitten se hehkuttaminen on oma lukunsa sinänsä. Sillä autolla ei äkkilähtöjä tehdä.


https://www.youtube.com/watch?v=9hfSunuwSfc

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti