torstai 6. maaliskuuta 2014

Dear Diary

Loma oli erittäin virkistävä. Posiolla oli ihan täysi talvi. Lumitilanne oli hyvä, niin kuin yleensäkin. Kävimme kerran Kirintövaaralla laskettelemassa kolme tuntia. Luisto oli hyvä + 1 asteen kelissä. Kolmen tunnin laskettelu ei tuntunut juuri missään. Riinakin oppi laskettelemaan. Hän ei pelännyt enää tulla rinnettä alas ja osasi mennä itse hissiin. Opetin Riinaa ihan mielelläni laskemaan.
Sain hyvin nukutuksi ja sitten se väsynyt , turtunut  olo vaihtuikin sellaiseksi raukeaksi. Aluksi mietin yhtä ikävää juttua, mutta sitten asia haalistui päässäni, niin se ei tuntunut enää.
Kudoin puserooni hihan ja ostin Posiolta lisää lankaa ja kudon lisää helmasta.
Kun siinä makaa sohvalla , niin tulee katsottua kaikki uutiset moneen kertaa. Koko ajan jauhettiin tuosta Ukrainen tilanteesta. Mua alkoi vähän pelottaa , että jos tänne hyökätään , se on niin luissa ja ytimissä sukupolvien takaa. Niin kuin silloin sota-aikaan, 15 min aikaa lähteä . Voi , voi sitten taas ajattelin , että täällä Posion  lintukodossa olemme turvassa. Olisin ollut pidempäänkin , mutta miehen pitää mennä pe päivystämään. Nälkää jäi vielä , niin voihan tuolla käydä taas lähiviikkoina. Pääsisi joskus vapaasti lähtemään jonnekin.
Tänään olemme siivonneet koko talon. t. Cat, olo sellainen hyvin tasainen, mikään ei erityisesti sureta ja mitään ei erityisesti tarvitse saavuttaa, vaan on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti