torstai 27. helmikuuta 2014

Dear Diary

Tänään oli Riinalla balettia. Kävimme ensin  kahvilla . Stockmannilta ostin kynsilakkaa ja kynsilakanpoistoainetta. Lisäksi ostin puoleen hintaan sellaiset herrainkengät, mutta naistenkengät kuitenkin. Tosi ihanat , voi käyttää vaikka mekon kanssa , jos haluaa. Minunhan on luovuttava korkeakantaisista kengistä tuon vaivaisenluun takia. Kengät oli just sopivat ja kannatti ostaa, ihme kun sellaiset oli myynnissä vielä puoleen hintaan ja nahkaa. Vielä viime Annassa oli kuinka naisen luottokengät on juuri tuollaiset kengät, jotka ostin. Sää on kyllä epätodellinen, kun on helmikuussa kuollut maa paistaa läpi. Vaikuttaa omituisesti mielialaan, koska ikäni olen asunut paikassa, jossa on kunnon talvi.
Ajattelin kutoa sitten , siihen jakkupukuun, jonka tein vuonna 2011, sellaiset Chanelin tyyppiset koristeet sitten, kun olen kutonut puseroni valmiiksi.  Sovitin  muutama päivä sitten hameosaa ja se mahtui hyvin päälle. Sen hameen olen ommellut täysin käsin hiihtolomalla , kun ei ollut ompelukonetta, istuin vain ja katsoin televisiota ja samalla ompelin. Kutominenkin on juuri samaa, istuu vaan ja kutoo. Nyt mulla tuntuu kuitenkin oikeassa kädessä jotain oiretta kyynärnivelessä. Kroppa ei kestä harrastuksiani.
Onhan se kiva, kun mieheni tuli päivystämästä, niin saan seuraa. Pakkaan huomenna lasten tavarat, omani olen pakannut jo kaksi viikkoa sitten, kun kokeilin kuinka ostamani Björn Borgin laukkuun mahtuu hiihtolomalla tarvitsemani tavarat. Lasketteluvälineet viemme takaisin , koska niillä ei tee täällä mitään. Oikeastaan kiva mennä . Laskettelemassa voisi käydä Posiolla ja ehkä Syötteellä. Veljeni on jo mennyt sinne ja soitti että on ostanu kinkun ja vienyt paljon pyytämäänsä tuoretta kalaa. Lauantaina käyn tyttäreni kanssa baletissa ja sitten lähdemme.  Olo on sellainen vähän flegmaattinen, mutta ei alavireinen.t. Cat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti