perjantai 7. maaliskuuta 2014

Dear Diary

Nousin ylös yhdeltä. Aamulla näin sellaista unta  , että olin kotona ja äitini puhui jotain  ja sitten tajusin siinä  unessa, että se on kuollut ja tuntui valtavan ahdistavalta. Mistä nuo unet johtuu ? Kai se on vaan nähtävä , mitä näytetään sitten , mutta mikä kumma tuossa kiikastaa.  Tuo sama uni toistuu aika usein. No , nousin ylös ja join kahvia. Ulkoilutin Mupen tuossa kurakelissä.
Tein sitten hirvenlihasta pyöryköitä. Ne kuivuivat vähän kiertoilmauunissa , mutta söimme niitä kuitenkin. Siihen oli lisukkeena Lidl muusia ja bearnaiskastiketta . Lihapullia jäi vielä ja laitoin ne muovipussiin , siinä toivossa että ne vähän pehmenee.
Kävin sitten Akin kanssa kaupassa ja ostimme Riinalle pelin  syntymäpäivälahjaksi.  Riina täyttää 13 v., mutta on mieleltään vielä pikkutyttö, niin kuin Akikin on pikkupoika. Se on mielestäni vaan hyvä asia,että lapset ovat lapsia. Sitten ostin vielä kakkupohjia ym. tarvikkeita , että saamme kakun aikaiseksi. Ostin vielä jotain vaaleaa villalankaa, joka sopii Chanel tyyppiseen jakkuuni. Olen myös kutonut puserooni jatkoa. Tänään ajattelin lukea naistenlehtiä, on jotenkin sellainen rento päivä, mutta ei taida niitä juuri ehtiä lukemaan. Ostin myös tulppaaneja, koska huomenna on naisten päivä. Lomalla kannattaisi käydä useamminkin , koska oloni on nyt melko huoleton ja kevyt. Kaikki lapseni ovat täällä.
Sovitin tuota yhtä hametta , joka on ennen ollut vähän tiukka , mutta nyt vieläkin tiukempi. Se johtuu siitä, että lihasta on tullut tuonne peffaan lisää. Jotenkin tuntuu vielä sellaista turvotusta  ja nestekertymää. Kropassa ei muuten ole mitää jumeja eikä vaivoja. t. Cat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti