perjantai 30. joulukuuta 2022

Harrastuksissa

Lunta on satanut taas paljon . Pakkasta on ollut nyt noin neljä astetta. Kävimme eilen luistelemassa Rajakylän kentällä. Sää oli tosi miellyttävä. Ei tuiskuttanut ollenkaan ja pakkasta oli vain pari astetta. Oli mukava luistella, ei tuntunut erityisen raskaalta.

Tänään kävin ratsastustunnilla. Mulla oli uudet ratsastussaappaat ja ratsastushousut jalassa. Uusilla varusteilla oli heti parempi "hevostuntuma". Nyt en kompuroinut millään ylisuurilla talvikengillä. Nyt oli eri opettaja. Kokeilin ravia ja kevennystä. Ensin kevensin käynnissä, niin että noustaan vähän jalustimille. Se onnistui hyvin, koska mulla on hyvät reisilihakset. Sitten menin vähän ravia. Olin tyytyväinen, että vähän jo ravi meni kevennyksen kanssa. Luulin , että en ikinä opi keventämään ravissa, mutta nyt näkyi ennusmerkkejä, että voin oppia. Hevonen oli taas niin kiva. Hevonen ei pelota enää juuri lainkaan.

Yksi pojistani oli mukana tunnilla ja hän halusi myös kokeilla  olla hevosen selässä. Hän ei pelännyt




lainkaan , nousi vaan hevosen selkään. Raviakin hän yritti hieman. Laji taisi innostaakin, mutta siinä on se , että kun laji on niin naisvaltainen. Kuitenkin hän voi lähteä muulloinkin , jos vaikka oisi molemmilla oma hevonen. Kaksaritunti on halvempi.

Nyt on katsottu pari elokuvaa Netflixistä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti