torstai 5. tammikuuta 2023

Ratsastamassa, kymmenen vuotta blogia tänä vuonna

 Nyt on paljon pakkasta. Eipä tässä ihmeempiä ole tapahtunut. Huomenna on loppiainen. Alkaa kevätkausi ja nyt odotankin sitten Kanarian matkaa, joka on maaliskuussa. Sittenhän onkin kohta kesä.

Kävin tänään  yksin ratsastustunnilla. Sää oli vähAän kylmä,mutta hevosen selkä lämmitti ihan tarpeeksi. En turannut kovin paljoa vaatteita päälle. Tuo ratsastus tuntuu eri tavalla kropassa kuin esim. tanssi. Teimme sellaisia pieniä tehtäviä, että piti mennä jostain pienestä portista ja tehdä ympyrä. Hevonen kyllä teki kaiken, mitä käski. Tuntui, että riitti kun ajatteli, että nyt mennään oikealle, niin se meni. Siinä varmaan hevonen vaistoaa, että istunta muuttuu.  Ravia mentiin, sitten myös ja vähän horjahtelin, mutta nyt mentiin vähän pidemmästi. Enää ei pelota se hevonen. Tietysti aina vähän. Kysyin opettajalta, että onko istunta hyvä, ja se kuulemma oli hyvä. En varmaan ensi viikolla mene ratsastamaan, tai saa nähdä. Ensi viikolla alkaa baletti se on hyvää oheisliikuntaa. Pikkusen voi myös koiralenkillä juosta.

Hevonen on kyllä herkkä ja olen minäkin. Hevosen seurassa ei tarvitse hävetä omaa herkkyyttään. Olin siinä tallissa kaksin sen hevosen kanssa, niin siinä oli niin hyvä mindfullness.  Nähtäväksi jää , jatkuuko innostus. 



Kuva: Tammakin nyt nuortuu

Onhan tuo ratsastus vaarallista. Olen ajatellut niinkin, että jos jotain murtuu, niin toivottavasti ei ainakaan kädet.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti