perjantai 23. joulukuuta 2022

Aatonaatto

 Mitäs on tapahtunut?. Lunta on satanut aika paljon ja pakkasta on ollut noin kymmenen astetta. Joulu näyttää ihan hyvältä. On täällä muutama joulukoriste: tekokuusi ja kynttelikkö. 

Katsoimme parina päivänä Kaikki synnit 1:n. Siinä on niistä lestadiolaisista. Aika tuttua juttua siinä oli, koska Posiollakin on lestadiolaisia. Kesällä oli kylätapahtuma kaksipäiväiset seurat ja menimme sinne pienenä, kun sieltä sai limsaa ja limsapullonkorkit olivat sellaisia, että niistä sai taiteltua kauniit tekokynnet. Keräsimme niitä korkkeja tuhkakupeista. Lestadiolaisille ei ole syntiä polttaa tupakkaa. Seuroja pidettiin Sirniön vanhalla kansakoululla, jota olen myös käynyt. Seurasimme myös kiinnostuneena, että meneekö kukaan hurmokseen, jotku meni. Se oli kivaa aikaa.

Kävin eilen hakemassa Mersun korjaukselta. Korjaus maksoin 3000 E, mutta mulla vain 200 E, kun oli vakuutus. Jos sitä vakuutusta ei olisi ollut, niin olisin korjannut sitä nirhaumaa itse jotenkin, mutta nyt on siistin näköinen auto taas.

Varasin vuodenvaihteeseen ratsastustunnin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti