torstai 29. elokuuta 2019

Hellettä

Tänään on ollut helteistä. Eilen oli balettia ja liikesarjat tuntuivat sopivilta. Paino laskee pikku, pikku hiljaa.
Tänään Riina oli ensimmäistä kertaa työharjoittelussa. Vein ja hain hänet. Matka yhteensuuntaan Kaakkuriin moottoritietä kestää 20 min, keskikaupungille menee ainakin se. Kävimme myös Bauhausissa ostamassa kahdenväristä maalia, kun menemme Sirniöön ja maalaan siellä takkaa ja muuria.
Puhuin eilen eläinlääkärin kanssa puhelimessa ja kysyin , että oliko huono päätös lopettaa se koira? Ei kuulemma ollut. Tutkin tuota nettiä ja ilmeisesti se koira oli aika pitkällä siinä syövässä . Selässäkin oli jotain ihomuutosta. Se koira oli tosi huomionhakuinen. Jos sen kanssa oli vaikka pari henkilöa se oli ihan kiltisti, mutta jos vaikka yritti katsoa jotain elokuvaa, niin se alkoi heti varastella esineitä. Milou on nyt jotenkin pelokas lenkillä , kun on tottunut , että se iso kultainen noutaja on mukana. Nyt se koira tutkii enemmän maastoa kuonollaan , eikä hauku pyöräilijöille. Mistähän se johtuu, että se koira on jotenkin rauhallisempi? Kultainen noutaja on kyllä ihana , mutta altis sairaukselle. Welshspringerspaniel on vanha rotu ja terve. Varasin Miloulle hammaskivenpoisto ajan ensi viikolle.
Jos ajattelee , että on itsekästä pitää lemmikkieläintä, niin voi ajatella, että jos jokin eläin on syntynyt tähän maailmaan, niin antaa sille kodin. Jos pidemmän päälle ajattelee, niin kaikki elämässä on itsekästä, koko elämä. Niin ei ole järkevää ajatella.
Toivottavasti toivun pian Mupesta, koirahan on ihmisen paras ystävä. Silloin , kun Muppe oli siinä tienvarressa, niin yks nainen sanoi, että hänen koiralla oli ollut sydänlääkkeet ja eläinlääkäri ehdotti lopettamista. Ajattelin, että en jaksa sellaista, että jos on tuollainen vakava sairaus, niin lopetetaan ja sittenhän se oli vakava sairaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti