maanantai 2. syyskuuta 2019

Helteistä

Nyt on ollut lämmintä vuodenaikaan nähden . Ihan hellettä on ollut , mutta tänään taisi jäähtyä. Olimme viikonloppuna Sirniössä . Maalasimme takkaa  ja järvestelimme taas vähän paikkoja. Kävimme vähän soutamassa sellaisella pienellä veneellä :kaksi ihmistä ja koira. Soudimme vain rannassa, koska aallokkoa oli jonkin verran. Maalasimme vähän airoja ja teljoa ja vedimme veneen maalle. Se on sellainen pieni vene , jota on helppo käsitellä.
Haluaisin koristella takan oikein viktoriaanisesti, mutta mistään ei löydy tarvikkeita. Tilasin tänään nuohoojan.
Mulla on ollut ikävä sitä koiraamme. Oli kyllä taas traumaattinen kokemus se koiran kohtalo. Kävelin tänään Miloun kanssa Kuivasojan rannalla . En ole sielläpäin liikkunut kolmeen vuoteen. Kun siivoan, niin kerään kaikki Mupen karvat talteen muistoksi. Loppuviikosta lattiat olivat aina koirankarvojen peitossa. Vuodet vaan vierivät ja enkä oikein tajunnut , että koira on jo vanha. En oikein muista aikaa, kun Milouta ei ollut. Sitten , kun otettiin toinen koira , niin sen kyllä muistaa,
koska tuo kultainen noutaja oli niin vaativa .  Havaitsikohan  Milou, että Mupella oli syöpä, koska koirathan tunnistavat syövän ihmiselläkin ?
Akilla alkoi opiskelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti