keskiviikko 7. elokuuta 2019

Paljon on tapahtunut

Sää on ollut melko koleaa.  Eilen veimme kaatopaikalle pari vanhaa sohvaa. Ne olivat sellaisia, että niissä ei ollut erikseen irrallisia tyynyjä. Vaihdan sohvanpäälliset aina, kun ne menevät likaisiksi. Sohvat likaantuvat heti, kun on koiria. Ostin kirpputorilta sellaisen 70-luvun sohvan , johon käy Ikean päälliset. Se sohva sopi hyvin tänne taloon. Oikeastaan ostin kaksi sohvaa.
Eilen aamuna lähetyspalvelu toi viuluni. Tilasin sen ihan netistä ja se vuodelta 1840 ja  käsityönä tehty. Vaihdoin siihen Evah P:n kielet ja se viulu osoittautui ihan yhtä hyväksi kuin ne 4000 E:n viulut siellä Prahassa.Nyt mulla on sellainen ammattilaisviulu, joka ei rahise yhtään. Ylärekisteri kuuluu hyvin.
Koulut ovat alkaneet tällä viikolla. Riina aloittaa kohta työharjoittelun Kaakkurin City-marketin leipomossa. Työpäivä alkaa seitsemältä. Jos bussilla menee niin pitää vaihtaa välillä bussia . Pitääköhän minun sitten viedä omalla autolla, koska menee aivan liian vaikeaksi, jos matkaan menee yli tunti ja pitäisi herätä klo 5-6. Harjoittelu kestää 7 viikkoa. Mullekin aika raskasta. Pitää vain mennä ajoissa nukkumaan.  Niin se vaan se härdelli taas alkoi.
Toyota Avensis meni katsastuksesta läpi. Katsastuksessa oli sanottu , että täysin ruosteeton auto, kannattaa korjata, mutta jotain pientä öljyvuotoa. Kävin näyttämässä autohuollossa, niin he sanoivat , että ei siinä ole öljyvuotoa, että hyvä auto ja hyvä ajettavuus.
Huomenna pitää sitten siivota talo, mutta ei siinä kovin kauaa mene. Tilasimme tänään pizzaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti