torstai 24. helmikuuta 2022

Sotaa

 Lunta on satanut taas paljon. Pakkasta ei ole juuri yhtään, vaikka alku viikko on ollut kylmä.

Venäjän sotapäällikkö on nyt hyökännyt Ukrainaan massiivisesti. Puheet ovat myös sotaisia. Tuntuu, että tappaa voi niin paljon kuin mahdollista. Jo ennen joulua oli pelottavia otsikoita ja sitten ne vaan toteutuivat. Ei olisi uskonut , että enää nykyaikana ruvetaan tuollai vanhanaikaisesti sotimaan.Mitä nuo on nielly ?Ukrainasta pakenee nyt väestöä pois. Kyllä nyt käy kylmät täällä maapallolla, on niin vanhanajan  sotaisa päällikkö tuolla, oikein sodan hurma on päällä. Täällä Suomessakin pelottaa. Otsikot ovat pelottavia. Kuuntelin tuossa , mitä Niinistö sanoi , niin hän sanoi, että ei uhka  nyt kohdistu Suomeen , mutta jotain suunnitelmia tehdään, mutta niistä ei ole puhuttu. Kuulostaa pelottavalta. Kaikki ministerit vakuuttavat , että Suomeen ei kohdistu uhkaa. Kuuntelin erästä asian tuntijaa ja hän sanoi, että diktaattori pelkää ja lähipiiri pelkää diktaattoria. Kaikki neuvottelut ovat olleet teatteria ja länsimaissa ollaan erittäin pettyneitä. Niinistö sanoi, että nyt naamiot on riisuttu.

Eräällä pojistani positiivinen koronatulos. Oireet on kuitenkin lieviä. Onneksi on rokotukset kunnossa. Olimme tekemisissä keskenämme viikonloppuna, mutta mulla ei tunnu oireita, ainakaan vielä. Olen aika järkyttynyt sodasta , enemmän kuin koronasta.

Jalkani on edelleen kipeä, kun kaaduin luistelukentällä. Sillä voi kuitenkin liikkua, mutta kiertoliikettä ei voi tehdä. Luistinradalla ei voi tehdä kolmosta, mutta suoraan voi luistella. Voisin tietysti yrittää hiihtää, mutta osaan vain perinteistä hiihtoa. Jos on riittävän lyhyet sukset, niin sehän on sitten luistelua.

Mikä oli se outo poliisiin kohdistunut turvallisuusuhka ?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti