sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Helvetti jatkuu

 Sää on aika lämmin. Enpä ole juuri mitään jaksanut tehdä. Tuli niin raskaana yllätyksenä tuo brutaali hyökkäys Ukrainaan ja tajuaminen sen, että mikä diktaattori tuolla rajan takana on. Nyt nykymaailmassa tieto leviää niin nopeasti, että koko maailma äkkiä pääsee estämään tuon julman diktaattorin tekosia. Aivan toisen maailman sodan  toistoa.

 Minun lapset seuraavat jostain ulkomaiden sivuilta mitä on meneillään. Venäläisille sotilaille on uskoteltu, että he menevät kertausharjoituksiin ja sitten on pakotettu sotaan. Kuolleita ei palauteta , vaan poltetaan mukana kuljetettavissa grematorioissa, että kansa ei näe uhreja.   Oligargit ovat kuulemma alkaneet vastustaa laajemmin tappamista. 

Ukraina on puolustautunut paremmin kuin Venäjä luuli. Nato toimittaa sotilaallista apua enemmän , vaikka Unkari ei ole Natossa. Ukrainan presidentti on kansallissankari. Ukrainasta on lähtenut noin 300 000 pakolaista naapurimaita ja rajoilla on valtava tungos.


Tässä on kyllä pakko ruveta jo oman jaksamisen takia vähän irroittautumaan tuosta somen seuraamiselta. Kaikenlaiset skenaariot alkavat sitten tulla mieleen. Mullakin on lapsia. Elän  kaiken hyvin voimakkaasti ja pää ei pidä, sekoan lopullisesti. Pitää mennä terapiaan. En ole vielä voinut kanavoida ahdistusta viulunsoittoon. Vielä on korkki kiinni, mutta haavan pitää hieman parantua ensin. Kirjoitin  Faceen , että en ole tarkoittanut ikinä suututtaa ketään siellä. Minuthan on blogattu poiskin useastikin. Olen ollut joissakin päivityksissä pimahtaneessa mielentilassa. Nekin tilanteet ovat sellaisia pieniä kuolemia. Pitää kuitenkin nähdä metsä puilta, ehdottomasti. Vähän aikaa sitten sanoin Facessa yhelle sukulaiselle, että sillä on trauma, niin välittömästi blokkas mut ulos. Henkilöllä on aina niin agressiiviset päivitykset ja valittaa kohtaloaan. Vastasin , että on trauma. Blokkas mut ulos. Tais osua oikeaan. Olin ottanut unilääkkeen , kun kirjoitin sen. Muuten olisin laskenut kymmeneen.  Väsyneenä voin olla masentunut liikaa, sen huomaa heti. Vielä enemmän kuin normaalisti, vain soittaessani viulua olen onnellinen. Siksi olen soittanut viulua niin paljon. Mullon niin kuin oma päänsisäinen helvetti koko ajan.

Nato jäsenyyden kansalaisaloite on kerännyt nopeasti yli 50000 nimeä. Se on jokin tabu aihe täällä Suomessa . Ikävää, että joutuu puntaroimaan tuota . Jos Suomen raja olisi muualla, niin olisi siihen jo liitytty.Pelon takia ei olla liitytty, mutta naamiot on nyt riisuttu.  Mikähän se oli , kun Niinistö sanoi, myös , että jotain on tekeillä, mutta näistä ei ole kerrottu. Geopolitiikassa ei voi luottaa juuri mihinkään sanomisiin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti