tiistai 22. helmikuuta 2022

Maailmalla tapahtuu

 Nyt on ollut hyvin talvista. Lunta on tosi paljon ja pakkasta on noin kymmenen .Pojat ovat käyneet täällä viikonlopun aikana. Tilasimme pizzat, kun Suomi voitti olympialaisissa jääkiekossa kultamitalin . Olisimme varmaan muutenkin tilattu ne pizzat.

Nyt koko maailma kuhisee Venäjän ja Ukrainan tilanteesta. Nyt näyttää siltä , että Venäjä todellakin hyökkää Ukrainaan. Ukraina on saarrettu venäläisillä joukoilla ja länsimaat määräävät talouspakotteita. Talouspakotteet eivät kuulemma pelota venäläistä.Putinin mukaanhan venäjän kansa on tottunut kärsimään. Hullua, jos aletaan sotimaan .  Nyt Suomessakin uskalletaan sanoa äänen Venäjän pelosta. Suomeen ei kohdistu nyt sotilaallista uhkaa , mutta onhan se selkäytimessä se Venäjän pelko, ainakin mulla. Venäjää ei voi ymmärtää, kun sen kanssa tehdyt sopimukset eivät pidä ja urheilussa yrtitetään huiputtaa, missä vaan mahdollista. Odottikohan ne , että kun korona alkaa olla ohi niin hyökätään ? Jotenkin oli rauhallisempaa , kun USA:n pressa oli Trump , niin oli rauhallisempaa maailmalla. Myös Merkel on siirtynyt pois.

Yleensä olen ajatellut, että Venäjää ei kannata ärsyttää liittymällä Natoon, mutta näyttää, että pakkohan alkaa olla ,kun itsehän se siihen ajaa. 


Videoin eilen Bachin Double violin Concerton Tubeen. 

Yleesäkin tuo sotiminen on kummalista. Ihminen taantuu yhtäkkiä ihan kivikautiseksi jostain sivistyneestä henkilöstä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti